NYHETER 
Senaste nyheterna
Riksinventering av berguv 2019 och 2020
2019-02-27
Inventering av mindre hackspett
2019-02-06
GOF-resa till Pingvinernas rike
2019-01-12
Fågelcentralen
2018-11-22
iGoTerra på Ekliden 5/11 2018
2018-10-30
» Nyhetsarkiv
     2013-10-29 
Foto: Fågelcentralen
Nu är den här - Fågelcentralens kalender 2014!

Tack alla ni som stöttat och bidragit till vår verksamhet!

Vi på Fågelcentralen har satt ihop en ny kalender för tionde gången i ordningen! Det är helt avhängigt att vi får en bra försäljning av kalendern för att kunna driva verksamheten ytterligare ett år.
Efter önskemål från flera, så har årets tema blivit rehabiliterade fåglar, alltså individer vi haft inne på Fågelcentralen de senaste åren. Samma tema hade vi även år 2006 men nu är det givetvis nya individer.

Fågelholkar finns också att beställa – den perfekta presenten för den naturintresserade, kanske en lämplig julklapp.

Slutligen vill vi återigen passa på att säga ett stort TACK till alla er som stödjer Fågelcentralens verksamhet. Kalendern har blivit vår räddning och största inkomstkälla. Utan den hade Fågelcentralen varit tvungen att stänga. Vi är beroende av bidrag och stöd och det är upp till allmänheten att se till att vår verksamhet finns kvar.

Ditt stöd behövs!
Pris per kalender: 95 kr + porto.

» Beställ en eller flera kalendrar och läs mer om Fågelcentralen
eller titta in på vår sida på Facebook.

Kalendern säljs också i Hemköps butiker i Annedal, Bifrost, Hagen, Kustgatan Majorna, Linnegatan, Masthugget, Nordensköldsgatan, Påvelund, Vasagatan. Och på Plikta Parklek. Försäljningen i butikerna sker ideellt, pengarna går oavkortat till Fågelcentralen.
Text: Fågelcentralen och NaturStig
     TIPSA OSS OM NYHETER 
Har du snappat upp något som du tycker skulle passa som nyhet på Kustobsar? Oavsett om det gäller inventeringar, tävlingar, andra arrangemang eller intressanta iakttagelser med fågelanknytning är en nyhet på Kustobsar ett bra sätt att få ut informationen.


» Skicka in nyhetstips