NYHETER 
Senaste nyheterna
Riksinventering av berguv 2019 och 2020
2019-02-27
Inventering av mindre hackspett
2019-02-06
GOF-resa till Pingvinernas rike
2019-01-12
Fågelcentralen
2018-11-22
iGoTerra på Ekliden 5/11 2018
2018-10-30
» Nyhetsarkiv
     2011-11-15 
Foto: Hans Falklind, Marika Lagerqvist
Dags att köpa kalender igen!

För åttonde året i rad finns nu Fågelcentralens populära kalender till försäljning! Bilderna är tagna av föreningsmedlemmar! Köp en redan idag och hjälp till att stödja Fågelcentralens viktiga men ekonomiskt ansträngda verksamhet.

Årets kalender
Nu har snart även 2011 nått sitt slut och 2012 står inför dörren. Vi på Fågelcentralen har satt ihop en ny kalender som vi
hoppas ni skall uppskatta. Årets tema är skärgårdsfåglar, 12 av våra vanligaste visas med bild och text. Texterna i år beskriver en viss härledning av namnen samt högsta kända åldrar på de beskrivna arterna.

Läget på Fågelcentralen
Den gångna säsongen på Fågelcentralen har varit extremt intensiv bland annat på grund av oljekatastrofen i Bohuslän som under hösten drabbade oss med oljeskadade fåglar som behövde akut vård. Årets kalendertema är därför högaktuellt!

Annan försäljning
Fågelfrön att köpa finns givetvis för de som vill hjälpa fåglarna därhemma att klara vintern. Fågelholkar finns också att beställa - den perfekta presenten för den naturintresserade eller den som vill vara väl förberedd inför våren.

Tack!
Slutligen vill vi återigen passa på att säga ett stort TACK till alla er som stödjer Fågelcentralens verksamhet. Kalendern har blivit vår räddning och största inkomstkälla och utan den hade Fågelcentralen varit tvungen att stänga. Vi är beroende av bidrag och stöd, och det är upp till allmänheten att se till att
vår verksamhet finns kvar. Ditt stöd behövs! Beställ genom att klicka på länken nedan:

» Beställ din kalender här! (100 kr inklusive porto)
Text: Fågelcentralen
     TIPSA OSS OM NYHETER 
Har du snappat upp något som du tycker skulle passa som nyhet på Kustobsar? Oavsett om det gäller inventeringar, tävlingar, andra arrangemang eller intressanta iakttagelser med fågelanknytning är en nyhet på Kustobsar ett bra sätt att få ut informationen.


» Skicka in nyhetstips