NYHETER 
Senaste nyheterna
Riksinventering av berguv 2019 och 2020
2019-02-27
Inventering av mindre hackspett
2019-02-06
GOF-resa till Pingvinernas rike
2019-01-12
Fågelcentralen
2018-11-22
iGoTerra på Ekliden 5/11 2018
2018-10-30
» Nyhetsarkiv
     2010-11-21 
Fågelcentralens kalender 2011 – köp den idag!

För sjunde året i rad finns nu Fågelcentralens populära kalender till försäljning! Bilderna är tagna av föreningsmedlemmar! Köp en redan idag och hjälp till att stödja Fågelcentralens viktiga men ekonomiskt ansträngda verksamhet.

Tack för stödet!
Tack alla ni som stöttat och bidragit till vår verksamhet 2010! Det är tack vare er som vi som vi kan driva verksamheten vidare. Kalenderförsäljningen har blivit den viktigaste inkomstkällan för verksamheten.

Årets tema
Årets tema på kalendern är jordbruksfåglar. Jordbruksmarkernas fåglar är kanske den fågelgrupp som har det allra mest kämpigt för tillfället med kraftiga populationsminskningar hos många arter under en lång rad av år. Orsakerna är säkert många. Det kan vara förändrad markanvändning, ökad giftanvändning och säkert också klimatpåverkan.

Vinter
Vintern står för dörren och vi får hoppas att den inte blir lika sträng som den förra då många fåglar hade det mycket tufft. Till Fågelcentralen kom det då ovanligt många som behövde vård då isarna lagt sig och marken var snötäckt. För den som vill lindra bördan för de minsta fåglarna har vi även i vinter frön till försäljning.
Återigen vill vi passa på att säga ett stort TACK till alla er som stöder verksamheten genom vår kalender. Fågelcentralen är beroende av bidrag och stöd, och det är upp till alla att se till att verksamheten fortlever. Ditt stöd behövs! Beställ genom att klicka på länken nedan:

» Beställ din kalender här! (100 kr inklusive porto)
Text: Fågelcentralen
     TIPSA OSS OM NYHETER 
Har du snappat upp något som du tycker skulle passa som nyhet på Kustobsar? Oavsett om det gäller inventeringar, tävlingar, andra arrangemang eller intressanta iakttagelser med fågelanknytning är en nyhet på Kustobsar ett bra sätt att få ut informationen.


» Skicka in nyhetstips