NYHETER 
Senaste nyheterna
Riksinventering av berguv 2019 och 2020
2019-02-27
Inventering av mindre hackspett
2019-02-06
GOF-resa till Pingvinernas rike
2019-01-12
Fågelcentralen
2018-11-22
iGoTerra på Ekliden 5/11 2018
2018-10-30
» Nyhetsarkiv
     2008-05-02 
Kustobsar i häckningsdräkt

Efter nästan tre år i samma kostym har det ganska länge varit tid för en mindre uppfräschning av Kustobsars yttre, och nu har vi gjort slag i saken.

Den tidigare layouten infördes i samband med att Kustobsar flyttades från domänen .st till .se i juli 2005. Sammanlagt har sidan bytt skepnad ytterligare två-tre gånger sedan starten 2000, men själva listningen av obsar har faktiskt fortfarande i princip samma utseende som i den allra första versionen.

Egentligen hade vi tänkt vänta med att släppa den här nya layouten tills vi hade gjort klart några av de nya funktioner som ständigt ligger och värker på att-göra-listan. Grunden till det här nya utseendet gjordes klart nån gång tidigt i höstas men föll sen i glömska eftersom vi aldrig han ordna sakerna på att-göra-listan. Men efter ett oväntat infall i förmiddags (delvis framkallat av regnet) fick detta insomnade Kustobsarskal nytt liv och nu är det alltså såpass funktionsdugligt att vi har laddat upp det. Hoppas det faller i smaken. Möjligen är det bara vi som står för själva sidan som tröttnar så outgrundligt på sidans utseende efter ett tag, men det får ni stå ut med i så fall. En del småsaker är förbättrade funktionsmässigt, men i det stora hela är det mest utseendet som är förändrat.

Inget nytt utan några småmissar och buggar dock. Hittar ni något kan ni väl påtala det i forumet eller genom att maila oss (klicka på Kontakt i menyn).
Text: Pär Lydmark
     TIPSA OSS OM NYHETER 
Har du snappat upp något som du tycker skulle passa som nyhet på Kustobsar? Oavsett om det gäller inventeringar, tävlingar, andra arrangemang eller intressanta iakttagelser med fågelanknytning är en nyhet på Kustobsar ett bra sätt att få ut informationen.


» Skicka in nyhetstips